Vykdyti gelbėjimo misiją pavesta Tranceformers komandai, kuri užkurs PSY REACTOR scenos muzikinį užtaisą visu greičiu.

Informuojame, kad Technical Hitch pasivadinęs David Semo iš Izraelio suaktyvins PSY REACTOR scenoje vykstantį katapultavimosi procesą, kurio metu nuskraidins kiekvieno dalyvio astralinius kūnus į Beprotybės planetą. Muzikinio pilotažo stažas: su patirtimi (vienuolika metų). Jo muzikinio erdvėlaivio vairavimo metodai primena pasaką, kurioje deep hi tech pagrandukas visuomet bėga, ritenasi, sukasi, šokteli per kliūtis, tačiau visuomet geba ištrūkti, vos tik prasideda agresyvios interpretacijos.

Virtual Light yra kompetentingas dėl unikalaus stiliaus, nuskraidinančio nuo forestly ir twilight trance sukimosi pagreitį turinčių planetų iki deep&uplifting Goa. Prieš devynerius metus muzikinę veiklą pradėjęs su legendiniu VA rinkiniu „Psychic Chakra“ atlikėjas iki šiol išleido daugiau nei 20 kūrinių gerai žinomose įrašų kompanijose kaip „Nano”, „Kagdilla”, „Psytropic, „Goa Rec“, „Digital Drugs“, „Hearts Eye Rec“, „Geomagnetic“. Bendradarbiaudamas su Manipulation, Jirah, Wizack Twizack, Rastaliens, Chromatone, organizuodamas geriausius vakarėlius gimtajame krašte, dirbdamas įrašų studijoje nuo ryto iki vakaro, Virtual Light žino geriausią sprendimą, kaip įkaitinti publiką.

Pažymėtina, jog Daksinamurti žinios apie žmonių kultūrinius skirtumus, mitologiją, žmogaus kilmės ir ryšio su Absoliuto materija supratimas turi pranašumą vykdant kūrybinę psy trance muzikos veiklą. Ne veltui pats Daksinamurti (दक्षिणामूर्ति) pavadinimas išvertus iš sanskrito kalbos reiškia induizmo deivės Shiva personifikaciją – išminties Guru. Atlikėjo formulė yra spalvinga psychedelic trance istorija, kurioje ryškų pėdsaką palieka netikėti grooves, organic, tribal garsų deriniai, reikiamu momentu įmaišant „Goatrance“ amžinybės eleksyrą. Išmintimi pasidalinęs su pripažinimą pelniusiais festivaliais (Boom, Freedom Festival (Portugalija), Universo Paralelo (Brazilija), S.U.N Festival (Vengrija), Hadra Trance Festival (Prancūzija), Alien Safari (South Africa), Gemini (USA), Psy- Fi (Olandija), Fullmoon, Fuson, Antaris (Vokietija) ir kt.) šiemet TUNDRDOJE įkaitins PSY REACTOR scenos varikliuką!

Nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės. Prisijunk ir Tu!

→ PSY REACTOR scena