HEALING WHEEL skiria net dvi erdves šokiui, kuriose susipažinti su dar neatrastomis savo kūno judesių galimybėmis siūlys „Capoeira“ ir „Šokių erdvė“.

Atsipalaidavimo ar vidinės harmonijos ieškantiems HEALING WHEEL siūlo Rytų kultūros meditaciją - Shaja Yoga, Reiki, atstatomuosius masažus. Juk masažas – vienas seniausių artimo bendravimo būdų, jau akmens amžiuje praktikuotas žmogiškasis malonumas. Apie jo paslaptis, subtilybes ir kaip atlikti kokybišką masažą galėsite mokytis erdvėje – “Masažo paslaptys”.

Pajusti gilų kūno atsipalaidavimą, ramybės ir harmonijos pliūpsnį, vidinį pasitenkinimą galėsite išgyventi REIKI seanso metu, gydyme su tibeto dainuojančiais dubenėliais. Po šių užsiėmimų organizmas neabejotinai atgaus visas jėgas, kurių, galbūt, trūks po naktinio šėlsmo.

Ar žinojote jog gydyti gali net būgnų skambesys? Ypatingas būgnų skambesys gali padėti giliau įsijausti į savo vidinius vaizdinius. O kaip apsaugoti savo 3-ąją akį? Ir apskritai, ką ji atveria, kam ji reikalinga ir, galų gale, kurioje kūno vietoje ji yra? Į šiuos ir daugiau klausimų jums bus atsakyta apsilankius „Gydančiojoje šamaniškoje kelionėje“.

HEALING WHEEL erdvėje jūsų lauks ir paskaita, kurioje sužinosite, kaip meditacija veikia žmogų. Taip pat „Saulės pasveikinimas“, „Meditatyvi mandalų tapymo terapija“, kur galėsite plėsti kūrybiškumą, pailsėti, medituoti, susitikti su savuoju „aš“.

→ Visa programa