Prie sveikinimo prisideda Kukan Dub Lagan, kuris, primindamas pozityvias praėjusių metų Chill-out vibracijas, pirmiesiems 50 pasidalinusiems žinia, dovanoja saulėtus prisiminimus Digital formato albume "New Life New Vision"!

Šia proga TUNDRA išspinduliuoja atlikėjų sąrašą iš Tranceformers bazinės stoties. CHILL GENERATOR varomąją jėgą galite matyti mūsų www bei FB renginio puslapyje. Pasitiesk pledą ant minkštos žolytės, atsipalaiduok ir mėgaukis švelniu ir šiltu vėjo gūsiu.

Džiaugiamės užmezgę šiltą ryšį su CHILL GENERATOR penktadienio nakties herojumi iš Olandijos - Roger Gerressen! Kaip ir kiekvienas savo srities specialistas, Roger myli savo darbą. Išlieka ištikimas sau bei savo ritmingiems deep, dub techno žanrų garsams. Dirba pripažinimą pelniusiose leidybinėse kompanijose kaip „Fear Of Flying“, „Nilla Records“, „Sudden Drop“, „Wolfskuil Ltd”, tai pat neseniai įkūrė savo “Ogun Records”, kuri pagal graikų mitologiją reiškia nenuilstantį karį. Po naujuoju pseudonimu Gasometric Run išleista vinylinė plokštelė "New Moon" dar kartą patvirtina jo meilę giliai įtraukiančiam, ritmingam skambesiui, o kūrinys „Infinity Force“ neabejotinai taps dub techno scenos "bangeriu"! Sugrojęs tokiuose klubuose kaip legendinis „Trouw“ (Amsterdamas), „Tresor“ (Berlynas), „Rex Club“ (Paryžius), apkeliavęs beveik visą Europą, Rusiją, Japoniją, grįžęs iš turo USA šiemet atvyksta į TUNDRĄ parodyti debiutinį trijų valandų pasirodymą Lietuvoje!

Savo vardu Kliment pasivadinęs bulgaras stebina tiek patyrusio psy tance muzikos gurmano klausą, tiek mėgėjo, bei garantuoja ambient/chill/idm garsų mozaikos emocionalią kelionę. Atlikėjas tarytum chameleonas geba įsikūnyti į kelis personažus, kaip Samodelia, Disham, Once Upon a Time, įsitraukti į filmo kūrybinį procesą bei sukomponuoti 3d video mapping projekcijas ar garso takelius, sukurti muziką specifiniams šokiams, TV reklamai ir pan. – visa, kam reikalingas muzikinis talentas. Verta paminėti, kad atlikėjas dirba su tokiais prodiuseriais ir muzikantais kaip Aura Rascon, Milena Sergueeva, Pavel Stoychev. Dėl neeilinių gabumų ir plataus veiklų sąrašo, Kliment gerai žinomas ne tik Bulgarijoje, bet ir visame pasaulyje. Laukiam nesulaukiam!

„Saulala Motula, užtekėk, užtekėk!“- suks nakties tamsą link aušros Evaldas Azubauskas, kuris yra visiems gerai žinomas kaip Girių Dvasios nuo 2009 m. Jei žmonės būtų rašomi į nykstančių homo sapiens porūšių knygą, Žemaitijoje kilęs vaikinas neabejotinai pasižymėtų kaip puoselėjantis tautybę. Girių Dvasios primena senovės baltų kultūrą, išryškina išskirtinį Lietuvos gamtos žavesį, suteikdamas antgamtinės gyvybės dub techno, deep techno, electronic dub, ambient muzikos žanrų garsais. Neseniai išleistas albumas „Ratu“ gražiai papildo ankstesnių albumų „Metai“, „Miškas EP“, „Visa“, „Žiema EP“, „Esu“, „Namo“ seką. „Klausydamas sutartinių, kaip jos sukasi ratu, po truputį pats įsisupi į tą ratą ir pajunti, kad sukasi ne tik daina, ne tik dainos atlikėjai, ne tik tu, bet tuo pačiu ratu sukasi visa gamta, visa kas yra. Ir tu esi viso to dalis.“- naująjį albumą apibūdina atlikėjas. Kartok kaip mantrą, tiesa paprasta – susitiksime TUNDROJE!

→ CHILL GENERATOR scena
FB renginio puslapis Tundra '15