Prie įspūdingų emocijų techno scenoje prisijungia atlikėjai iš Rusijos – KRANKISS, muzikinę karjerą pradėję nuo 2000 m. su projektu „Afromusic“. Šaižių, kreivų, keistų, įžūlių ir tuo pačiu entuziastigų garsų kūrėjai klausytojams atiduos visą savo muzikinę energiją, ant scenos manipuliuodami išprotėjusiu skambesio uraganu. Neabejotinai techno griausmingame sūkuryje dangų su žeme maišys X-RAY, be kurio neįsivaizduojamos rimtos Lietuvos muzikinės padangės. Prodiuseris, DJ, radijo laidos „Jungletrain.net“ šeimininkas, įrašų kompanijos „Soulred Records“ siela ir kūnas, renginių organizatorius, Baltarusijos jungle bei drum and bass sunkiasvoris REDCATZ eksportuos kokybiškos muzikos ritmą iš vinilinių plokštelių kolekcijos. Tuo tarpu muzikanto, prodiuserio, garso inžineriaus ir DJ iš Belgijos OWL projektas leis pajusti paslaptingą pelėdos skrydį mistikoje paskendusiame,140/170 bpm skleidžiančiame miške, kurio klaidūs takai nuves į progressive, deep kosminę ekstazę.

Džiaugiamės galėdami į Tundrą pakviesti unikalius atlikėjus, turinčius išlavintą muzikinę klausą ir skonį. Vienas tokių yra Ukrainoje gyvenantis Averin Andrey, kuris pristatys tris skirtingus projektus: SHIVAૐ, LACERTA bei ART IMAGINATION. Galėsit gyvai įsitikinti, kad nieko nėra neįmanomo, o žmogaus galimybės beribės. Psy trance muzikos infekcija užkrėsti, o po to įsodinti į komfortišką ir jaukią chill-out palapinę žada vokietis Patrick, pasivadinęs juodojo varno snapu, arba CORACOIDEUS.

Eclectic paplūdimys pasipildė neįtikėtinai gausiu atlikėjų sąrašu, užtikrinančiu saulėtą popietę prie smėlėtojo ežero. Absoliučiai festivaliniu, dinamišku ir gyvu pasirodymu stebins ARTIS B2B VIZIONIERIAI – išvysite trijų DJ harmoningą derinį prie vieno pulto, grosiantį iš trijų grotuvų vienu metu! Specialiai dėl Tundros į Lietuvą iš UK grįžta RECIN‘, senas drum and bass vilkas, kuris įkaitusius kūnus atgaivins d‘n‘b kokteiliu su jungle ledukais.

Muzikoje išsilaisvinusią jausmų ir emocijų apykaitos erdvę puoselės ne tik geriausieji Lietuvos dekoratoriai, bet ir svečiai bei 3D mapping meistrai iš Latvijos, Ukrainos, Vokietijos bei Brazilijos. Daugiau negu tūkstantis žodžių byloja darbai, kuriuos privalote pamatyti gyvai, todėl daugiau informacijos apie fantastiškos aplinkos kūrėjus bei Tundros atlikėjus skaitykite čia.

Tundra'14 video klipas

Tu neturėjai vasaros, jei nebuvai Tundroje!