Maistas ir gėrimai
Festivalyje veiks kelios dešimtys barų ir didesnių bei mažesnių užkandinių, prekiaujančių tiek vegetariškos, tiek tradicinės virtuvės patiekalais. Dauguma jų – visą parą. Šiame skyrelyje pateikiame sąrašą, o tikrasis pasirinkimas visiems ištroškusiems ir praalkusiems bus dar platesnis.
Alkoholio bus galima įsigyti bet kada ir už itin patrauklią kainą. Alkoholinius gėrimus ir bet kokius gėrimus stiklinėje taroje į festivalio teritoriją įsinešti yra draudžiama.
Trumpas meniu su kainomis:
- Alus nuo 3,5 Lt
- Kava 3 Lt
- Arbata 2-3 Lt
- Gira 6 Lt
- Sultys 2-7 Lt
- Šviežiai spaustos sultys 6-8 Lt (0.5l)
- Sultinys su daržovėm 3 Lt
- Kukurūzų spragėsiai 3 Lt
- Blynai 5-7 Lt
- Sushi 7-16 Lt
- Sriuba 5-7 Lt
- Troškiniai 10-14 Lt
- Karšti sumuštiniai 6-8 Lt
- Plovas 10 Lt
- Makaronai 10 Lt
- Kebabas 7-10 Lt
- Vegetariški troškiniai 10-14 Lt
Festivalyje tavęs lauks
Bebro blyninė
Festivalio lankytojų pamėgta blyninė visiems skoniams!
N. Liolio ledų gamybos įmonė
Prekyba ledais, ledų kokteiliais, šerbetais.
Švieži skanėstai
Šviežių ir ilgai išsilaikančių konditerijos kepinių ir pyragaičių gamyba. „Mini Donut“ kepimas vietoje , kava ir arbata.
Sriubytės ir masažai
Kaip ir ankstesniais metais, maitins natūraliomis katile ant laužo virtomis sriubomis. Šiais metais prisijungs dvi žavios masažistės, kurios tundriečiams siūlys profesionalius masažus.
Eastern Hill
Arbata, daržovių salotos, makaronai, rytietiški saldumynai ir vegetariški patiekalai.
Burita
Gamins troškinius (vegetariškus ir su mėsa), virs sriubas, keps buritas ir sumuštinius, mėsas ir dešreles, dalins gerą nuotaiką ir šypsenas!
Sriuba apie 5 Lt, antrasis patiekalas apie 10 – 14 Lt
D. Lagunavičius
Karšti ir šalti sumuštiniai, sriubos, karštieji patiekalai, desertai ir gaivieji gėrimai.
Furkanas
Kebabai ir bulvytės
Chai Baba Family
100% veganiška virtuvė iš Vokietijos.
Shimai Sushi & Wine
Sushi ir gaivieju gėrimai.
Sulčių spaudimas
Šviežių vaisių, daržovių sulčių prekyba, spaudimas vietoje Jums matant.
Sriubos gaminimo performansas
Performansas, kurio metu žongliruojant įvairiais virtuvės įrankiais, daržovėmis, vaisiais ir t.t. bus gaminama sriuba. Per projektorių bus rodomas vaizdas iš palapinėje įrengtos lauko virtuvėlės. Žiūrovai ne tik galės stebėtis neįprastu žongliravimu, bet ir paragauti, kas gavosi iš žonglierių „mėtymų ir gaudymų“.
Valgyklėlė „Po egle“
Arbatinė – valgyklėlė
Restoranas „Taiga“
Puikaus vegetariško maisto restoranas ir arbatinė, stalo žaidimai, Smaragdo krautuvėlė, žongliravimo workshop’as ir dar šis bei tas.