telekinesis atsiliepimai
Buvę / Old Events
35 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
tai kaip jum?
Intermediat user
Re: telekinesis atsiliepimai
Anonymous rašė:tai kaip jum?
ispudziai geri, tik ne apie savo seta blt tas ecleras ciuju uz pati shudiniausia gemini blogesnis :evil:
Intermediat user
Na kazkas su muzika buvo negerai, apie 2h nakties (sunku orientuotis laike) tai kazkas juodai gryba pjove , arba mano ausys jau visko iskreiptos buvo :) O siaip visai malonu buvo pabegiot miskais Del tos muzikos ryte tai tikrai galejo ilgiau pagrot, liudna buvo poto :) Beja kam to autobuso laukt reikejo ir kankintis, per 30 minuciu parejom iki vilniaus be problemu.
Re: telekinesis atsiliepimai
Anonymous rašė:tai kaip jum?
neturiu zodziu sawo ispudzhiams apibudinti...
eini ir matai prikola po prikolo...kewl... 8)
labai gerai pasirode nectaras...tik kad garsistas suda pjove
kai atvykau ten , tai labai patiko,ta zaidimu aikstele, kelias i chilla ir siaip ta vieta, pajauciau energija, pajauciau pakilima, bet po to teko nusileist, nes privaziavo marozu, kurie ten pasidare geras isgertuves :evil: o muzika tai pasirode per lengva. patiko tusas, bet maziausiai is visu open 'airu, kuriuose teko pabut :?
Intermediat user
MindSyrup rašė:Tobulejimui ribu nera., achiu visiems dalyvavusiems, kita kart pasistengsim ishtaisyti klaidas ir surengti geresni ir kokybishkesni vakareli...
Is esmes daug tobulet net nereikia, Dj'ejams i kaili, kad grotu tai ka turi grot tokiame renginyje ir truputi daugiau tvarkos, kad marozu tiek nebutu :)
Good luck :P
Intermediat user
man tai geda prisimint kaip as grojau psychushkej anyway kai mixeris skirtas scratchui o ne beatmixingui, rezultatas apgailetinas...
yra truputis naujienu del Siloka Camp'o, organizuojamas campas Utenoj, pievos bus shienaujamos jau shi savaitgali, o viskas vyx per Rasas (Jonines). Tai nebus toosas tikraja to zhodzhio prasme, greichiau gathering of the tribe :D zhinoma bus aparatura ir gal projektorius, jei kujuga bus maloningas kam idomu ir galit susiekti su nectaru, skambinkit jam, arba rashykit man i PM
yra truputis naujienu del Siloka Camp'o, organizuojamas campas Utenoj, pievos bus shienaujamos jau shi savaitgali, o viskas vyx per Rasas (Jonines). Tai nebus toosas tikraja to zhodzhio prasme, greichiau gathering of the tribe :D zhinoma bus aparatura ir gal projektorius, jei kujuga bus maloningas kam idomu ir galit susiekti su nectaru, skambinkit jam, arba rashykit man i PM
35 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2