Admin
naujos proceduros kovos lauke
Tadas
Moderatoriai: mFungus, Xynus, DoHm
Admin
Advanced user
Registered user
tm rašė:Musio su spambotais ikarstyje paspaudziau kokia tais knopke ir isijunge norinciuju uzsiregistruoti patikrinimo rastu procedura. Jei egzaminas pasirodys nepakeliamai sunkus, reikskites cia.
Tadas
blabbermouth
Sinsemilia rašė:tm rašė:Musio su spambotais ikarstyje paspaudziau kokia tais knopke ir isijunge norinciuju uzsiregistruoti patikrinimo rastu procedura. Jei egzaminas pasirodys nepakeliamai sunkus, reikskites cia.
Tadas
nezinau, ar jisai man pasirode per sunkus ar ka... , bet as uzregistravau nauja nicka sau ir man neleidzia juo naudotis, nors issiunciau ta nesamone, kur i emaila atsiunte :cry:
help.
Registered user
Baalzebub rašė:Sinsemilia rašė:tm rašė:Musio su spambotais ikarstyje paspaudziau kokia tais knopke ir isijunge norinciuju uzsiregistruoti patikrinimo rastu procedura. Jei egzaminas pasirodys nepakeliamai sunkus, reikskites cia.
Tadas
nezinau, ar jisai man pasirode per sunkus ar ka... , bet as uzregistravau nauja nicka sau ir man neleidzia juo naudotis, nors issiunciau ta nesamone, kur i emaila atsiunte :cry:
help.
Man tokia pati problema buvo, tik cia tas kitas acc nes anas egzistuoja bet baigti registracija ir prisijungti - nerealu...
blabbermouth
Sinsemilia rašė:Baalzebub rašė:Sinsemilia rašė:tm rašė:Musio su spambotais ikarstyje paspaudziau kokia tais knopke ir isijunge norinciuju uzsiregistruoti patikrinimo rastu procedura. Jei egzaminas pasirodys nepakeliamai sunkus, reikskites cia.
Tadas
help.
Man tokia pati problema buvo, tik cia tas kitas acc nes anas egzistuoja bet baigti registracija ir prisijungti - nerealu...
kodel? :cry: suskiai blemb.
blabbermouth
Registered user
blabbermouth
Sinsemilia rašė:Baalzebub rašė:As seip uzmeciau aky ir ziuriu kad toke gausybe vartotoju kurie po 0 postu turi ir isvis niekad neprisijunge ir pan. Tai ar nebutu logiska isvalyti siuksles?
kazi ar nebutu logiska sutvarkyti sita registracija, kuri trukdo ne tik spameriams, bet ir naujiems vartotojams. :idea:
Baalzebub rašė:Sinsemilia rašė:Baalzebub rašė:As seip uzmeciau aky ir ziuriu kad toke gausybe vartotoju kurie po 0 postu turi ir isvis niekad neprisijunge ir pan. Tai ar nebutu logiska isvalyti siuksles?
kazi ar nebutu logiska sutvarkyti sita registracija, kuri trukdo ne tik spameriams, bet ir naujiems vartotojams. :idea:
Tikiuosi atsizvelgs adminai y skundus
Intermediat user