Standartinė 03 Bal 2012 03:07 pm

performansų festivalis DIVERSE UNIVERSE 04 27-29

Paveikslėlis

DIVERSE UNIVERSE 2012
http://diversefestival.tumblr.com/

Balandžio 27-29 dienomis šiuolaikinio meno renginių organizatorius Agharta pristato “Diverse universe” festivalį trijuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune ir Jonavoje. Renginio programoje bus galima pamatyti performansų, trumpametražių filmų, klausytis muzikos ir triukšmų, kuriuos pristatys devyni svečiai menininkai iš Azijos, Amerikos, Europos, o taip pat lietuviai Benas Šarka, Ramūnas Jaras, Vaida Tamoševičiūtė, Klaipėdos meno kūrėjų sąjunga “Mekusa”, menininkų kolaboracija “Dear dead deer”, grupės Vilkduja, Rumunija, Flesh Flash, Laisva Struktūra, Verslo Rizikos Rezervas, atlikėjai Assassid, Pichismo.

Visų miestų programos skirtingos, informaciją sekite čia:
Vilnius, balandžio 27d., Commune Art,
Kaunas, balandžio 28d., VDU Šiuolaikinių menų katedra,
Jonava, balandžio 29d., Kultūros centras

DIVERSE UNIVERSE yra unikalus klajokliškas performansų festivalis, 8 savaitėms suvienijantis daugiau nei 200 kūrėjų iš viso pasaulio. Jų jau septintąjį kartą vykstančius aukštos kokybės performanso ir gyvojo meno pasirodymus išvysta įvairiausių Europos valstybių ir miestų žiūrovai.
DIVERSE UNIVERSE – kintantis, įvairiapusis pasaulis, kurį atveria performanso menas. Publika stebinama naujais kūriniais – emocionaliais, provokuojančiais mąstymą ir atspindinčiais šiuolaikinį pasaulį.

Laukiniai vaizdiniai, keisti garsai, beprotiški veiksmai ir netikėti rezultatai!

Agharta
http://www.arma.lt