ruošiausi į šitą darrkelio tūsą su šiokiu tokiu skepticizmu - atseit vieno steidžo taškalynė, jeigu ką, tai nebus kur pasidėt pachillint, nes dažnai tenka išsilenkt tokių skerdyklų
ką galiu pasakyt?.. buvau labai mielai nustebintas
tūsas buvo vertas iki paskutinio cento, iki paskutinio treptelėjimo, iki paskutinio prakaito lašo...
iš esmės, visos liaupsės tenka atlikėjams ir žinoma antoškai, nes čia tikrai aukštasis pilotažas organizuoti nerealius tūsus lietuvoj, tuo pat metu dalyvaujant kitame tūse kažkur šveicarijoj?
Tikrai, yegaveda mano akyse jau senai tapo kokybės ženklu, nes tikrai nepamenu kad būtų tekę nusivilt..
keletą žodžių apie muziką ir atikėjus
CAR-PET - nice chill'in...tiesiog smagus netikėtumas buvo išgirst chillą vietoj tranzo
JAIRAM - neperdaugiausiai teko paklausyt, bet kiek teko, tai liko tik vienas įspūdis - very skilled DJ
WHRIKK LIVE - man regis nuo šio vaikinuko ir prasidėjo visi vakaro įdomumai.. pirmiausia tai likau sužavėtas kaip daug ir rimtai žmogus buvo prisiruošęs savo grojimui. išties, nedažnai tenka pamatyt atlikėją su visais midi keyboardais, efektų blokais, sempleriais ir dar balažino kuo. vienu žodžiu, tikrai buvo LIVE, o ne play mygtukas abletone
o pati muzika išvis... net sunku apsakyt - tikrai buvo totally unique stuff!
ir nors tai buvo darkas, bet su toOkiu psychedelic prieskoniu, kad net blaivia galva būdamas imi gaudyt fraktalus erdvėj. ir tas žiauriai veža, nes tokį trippinį efektą sukelia tik labai labai geras tranzas
o ne kokis ten primityvus 'kalbasa' su dešrų pramonės agregatais (kirviais, pjūklais ir pan. skerdykla)
FUNGPUNG - na neperdaugiausiai atklausiau, o šiaip, žmogus ne pirmus metus lt psy scenoj ir tikrai žino ką groja ir kaip groja.. ką čia bepridursi,kaip ir visad, tiesiog geras darko setas
SETI LIVE
- suku galvą kaip ir ar išvis galima išreikšt žodžiais tai, koks buvo SETI LIVE pasirodymas..
nu man atrodo, kad tie kas buvo steidže - viską puikiai ir be jokių žodžių žino... o tie kas nebuvo.. nu ką...tikrai galit gailėtis
aišku, viskas kas turi pradžią, turi ir pabaigą.. tranzas baigias, gyvenimas prasideda, ir tokios melopauzės jį daro spalvingesnį ir įdomesnį..
ačiū antonui už tokius perliukus lietuvos tranzo scenoj
sėkmės organizuojant kitus gerus parčius.
ॐ So' ham... ॐ